Tungt tap, og vi har mistet ledelsen.

Friggx2.jpg

Vi var en svært skuffet gjeng som satt i Frigghuset rett før klokken seks lørdag. På forhånd var alle klare på hva som kreves for å vinne mot Frigg, men dessverre klarte vi ikke å gjennomføre plan. 

Frigg framsto mer eller mindre som vi hadde forutsett, men vi klarte ikke å straffe dem som planlagt. I for liten grad fikk vi snudd Frigg og truet dem bak deres forsvar. Derimot mistet vi ballen for lett når vi kom inn på deres halvdel, og motstandernes selvtillit økte ytterligere da de tok ledelsen 1-0 på ett frispark som ble «limt» oppe i krysset. Om skuffelsen over baklengsmålet eller frustrasjonen over Frigg-spissens feiring var verst vites ikke, men da 2-0 målet kom framsto vi igjen passive. 

I pausen måtte laget re-organiseres, og vi gikk ut for å score mål med ti mann og tre spillere bak men med troen på at det var mulig å snu det. Faktisk opplever vi at de første 15-20 minuttene av 2. omgang er bedre offensivt enn 1. omgang med 11 mann.   

-På 3-0, med en mann mindre skjønner alle at det blir vanskelig. 

Oppsummeringen er at Frigg vinner fortjent, uansett hvor ille det svir å måtte si det. 

-Til dere som var der, på vegne av spillere, trenere og oss som jobber for LYN 1896

Det var ikke godt nok, vi kommer sterkere tilbake mot Skarp - og har fortsatt både håp og tro. 

 

Så hva nå: 

Vi gikk inn i kampen som serieledere. Vi er nå nummer 3 med to lag foran oss, og 2 poeng opp. 

Det betyr som alle skjønner at vi først og fremst må gjøre vår del av jobben, som nå er Skarp. Vi må selvsagt og håpe og tro på hjelp fra andre. Det er mange overraskende resultater i andre ligaer om dagen. Så får vi se om Frigg og Senja behersker bedre enn oss å være «serieledere». 

-Det vi får gjort noe med er Skarp søndag 15.30 på Bislett, og selv om jeg og mange andre i Bastionen gikk svært skuffet og tungsinnet hjem lørdag blir jeg ikke forundret om vi sees igjen ….

3 x LYN

Rolf-Magne 

Sp.leder 

Fredrik Løken Bjørnskau