Midtbaneduo er med videre

Tre fornøyde karer etter signeringene. Walstad, Østvold og Allertsen. Foto: Lyn1896

Tre fornøyde karer etter signeringene. Walstad, Østvold og Allertsen. Foto: Lyn1896

I dag tidlig åpnet vi luke 19 og der fant vi to nysignerte keepere.
Alt om dem leser du her.

Men Rolf-Magne var ønsket å gi trener Bent Inge Johnsen og Lyn-fansen enda litt mer i dag. Dagens andre luke ble åpnet og bak denne luken fant vi en sterk midtbaneduo som nettopp har fornyet kontrakten med Lyn ut 2019; Marius Østvold og Fredrik Allertsen.

Marius startet sesongen strålende, men en stygg takling på Greibanen satte en stopper for resten av sesongen. Nå er han endelig på vei tilbake og gleder seg til å ta på seg Lyn-trøya igjen. Hans ambisjoner er store, både på egne og lagets vegne.

Fredrik ankom Oslo og Lyn i september og rakk bare å få med seg noen få innhopp i 2018. Målet for 2019 er å kjempe seg inn på midtbanen og bidra til at konkurransen om plassene blir større, men framfor alt at laget klatrer på tabellen.

Vi er strålende fornøyde med at disse to gutta blir med inn i 2019!

Thomas Nordeng