Lørdag starter 2018

23 opstad.jpg

Ryktene skal ha det til at verden har noe å by på om vinteren også. For noen av oss er det likevel bare biologien som står i veien for vinterdvale. Så til deg som aldri har funnet trøst i Messi eller Zlatan: nå er marerittet over. Lørdag 12:00 møtes Lørenskog og Lyn til treningskamp på Rolvsrud (med et lite forbehold om temperatur), og igjen er livet verdt å leve.

Fra treningsfeltet melder Thomas André Ødegaard om en gjeng som er sugne på å spille fotball igjen:

- Snøfallet har utfordret oss, men vi har bare avlyst to treninger i desember og januar! Gutta jobber bra, og vi merker at de som var med i fjor er stadig tryggere og bedre i vår formasjon og spillestil.

Flere av fjorårets nøkkelspillere har signert nye kontrakter, mens Henrik Lehne Olsen har kommet inn. Men noen har også gått ut, og arbeidet med å finne erstatterne er godt i gang:

- Det er ingen hemmelighet at vi jakter ny keeper til 2018. De unge tar steg, men vi jobber med å få med en med mer erfaring. Videre er vi på jakt etter ekstra kvalitet foran og bak, men velger å være tålmodige. 

Skadesituasjonen er ikke skremmende, selv om et par kjente fjes vil mangle på lørdag:

- Anwar er i progresjon, men det tar ennå noen uker før han tar på drakta igjen. Benjamin har hatt en føling med en skade og vi tar ingen sjanser.

Lørenskog ble nummer 5 i fjorårets 3. divisjon avdeling 6, der de konkurrerte mot flere av årets Lyn-motstandere. En svak vårsesong ble fulgt av en knallsterk høst, dermed forventer vi god motstand. Ødegaard legger likevel ikke skjul på at det viktigste er å komme i gang:

- Første kamp er alltid moro, men vi har begrenset forventning mht utbytte. Det vil si: vi gleder oss til å se noen som ikke fikk spilt så mye i 2017, og noen prøvespillere!

Kamptropp kommer fredag, kampstart er altså lørdag 12:00 på Rolvsrud.

Vegard Egeland