Fadel Karbon forlater Lyn - Klar for utenlandseventyr i Japan

FB_Lyn-Valdres_3-2_2017_LarsOpstad_019.jpg

Fadel Karbon rakk i løpet av sine tre år i Lyn å bli en publikumshelt på Bislett. Nå er den høyreiste teknikeren klar for ny klubb, i ny liga, i nytt land. Les Fadels avskjedshilsen til supporterne her.

Etter å ha imponert på prøvespill i Asia, nærmere bestemt FC Ryukyu fra J3 League i det Japanske seriesystemet, fikk vår nummer 10 et tilbud han ikke kunne si nei til. 

Fadel blir stående med 25 mål på 48 kamper for A-laget til Lyn og har gitt mange av våre supportere flere minneverdige øyeblikk på fotballbanen. 

Når han nå tar med med seg sin eminente nærteknikk, sitt harde skudd og sitt lure smil til et nytt fotballkontinent, ønsker vi Fadel lykke til med sitt lille utenlandseventyr. 

Vi håper naturligvis det ikke blir et "farvel" men et "ses igjen". 

Fadel ønsket også å skrive noen ord til våre supportere som har vært viktige både på og utenfor banen i løpet av perioden han har hatt på seg den røde og hvite drakta. 

"Kjære Bastionen, Norges beste supportere!

Jeg har som sagt tidligere (med tungt hjerte) valgt å reise til andre siden av verden for nye muligheter.

Fotballivet er kort og noen ganger kommer det muligheter som det er vanskelig å si nei til. Jeg vil ikke som 40-50 åring tenke tilbake og angre på noe her i livet, og at jeg ikke benyttet muligheten til å følge en drøm. Det har vært til stor hjelp at mine nærmeste har vært støttende til valget, det har gjort det litt enklere.

Jeg er veldig takknemlig for den støtten dere har vist laget og meg i tiden jeg har vært i Lyn. Dere er helt unike, for dere bidrar virkelig til å holde oss samlet, skjerpet, fokusert, og få oss til å gi det lille ekstra når dere står bak oss og heier oss frem. Dere jubler, sprer glede, og holder entusiasmen de gangene vi ligger under. Etter kampen er dere der, støttende oss selv om vi har gått på en smell. Dere er engasjerte i medgang og motgang, derfor er dere helt unike. Dobler dere antall Bastion medlemmer er det bare et tidsspørsmål før Lyn blir helt uslåelige, og kan fortsette klatringen til Eliteserien der klubben hører hjemme.

Det er mange øyeblikk hvor jeg virkelig følte Bastionens glede og entusiasme. For meg personlig, var debuten jeg fikk med Lyn drakten på, nr 10 på ryggen, løpende inn på Bislett med Bastionen som klappet meg inn et magisk øyeblikk jeg aldri vil glemme. Hver gang dere klappet anerkjennende for et forsøk, en dragning, spillsekvens, eller et mål så ble laget og jeg løftet ti etasjer opp i selvfølelse. Rammen rundt Korsvoll-kampen var også spesiell, og jeg som dere, var langt nede etter denne 2-2 kampen. Dere viste igjen hva som bor i ekte fans.

Jeg håper å kunne spille for dere igjen ved en senere anledning. Tusen takk for all  støtte!

Nr 10, Fadel Karbon"

 

Fadel Karbon i drakten til sin nye klubb FC Ryukyu i Japan. (FOTO: Fc Ryukyu)

Fadel Karbon i drakten til sin nye klubb FC Ryukyu i Japan. (FOTO: Fc Ryukyu)

Anders Lübeck