Ny daglig leder i Lyn Toppfotball

IMG_4938.jpg

Styret i Lyn Toppfotball har ansatt Fredrik Løken Bjørnskau som ny leder etter Stian Staveland Nygaard, som etter 7 mnd. har valgt å fratre som leder.

Fredrik arbeider i dag som trener for J19 i Lyn Fotball, en stilling han vil fortsette med samtidig som han tiltrer som leder i Lyn Toppfotball. Av bakgrunn er Fredrik utdannet Master i  Idrettsvitenskap og Sport Management. Han har også spilt i Lyn Fotball gjennom mange år og kjenner klubben meget godt.

«Fredrik har gjort en veldig god jobb for Lyn Fotball de siste år. Han har vært trener for flere av jentelagene i mange år og har arbeidet med Lyn Akademiet. Han er en person som alltid leverer varene som avtalt og er 100% til å stole på. Vi ser fram til å arbeide nært med Fredrik i tiden  fremover. Han blir sentral i å videreutvikle klubbens administrative og økonomiske fundament,» sier styreleder Petter Sætherbakken.

«Å jobbe som daglig leder i Lyn Toppfotball er en jobb jeg med ydmykhet tar fatt på. Dette er en meget spennende utfordring som jeg gleder meg til å starte på. Vi skal sørge for gode opplevelser på Bislett for publikum og sponsorer. Samtidig skal vi legge til rette for at jobben som trenerne og spillerne legger ned hver uke blir best mulig,» sier Fredrik Løken Bjørnskau. Fredrik tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Styret i Lyn Toppfotball vil samtidig få benytte anledning til å takke Stian for den meget gode jobben han har gjort for Lyn Toppfotball. Stian har valgt å fratre for å jobbe med fotballsatsningen hos Avaldsnes og ønsker samtidig å tilbringe mer tid i hjemtraktene med familien. Vi ønsker Stian lykke til i sin nye stilling.

Om dere ønsker å hilse på Fredrik så er han til daglig å finne på Kringsjå og våre hjemmekamper utover våren og sommeren. Vi ser fram til å treffes der!

Lyn Toppfotball
Petter Sætherbakken
Styreleder

Vegard Egeland