Målkåte prøvespillere viser seg frem på Kringsjå

FB_Lyn_Eidsvoll_2017_LarsOpstad_218.jpg

Lyn har mistet flere viktige brikker etter fjorårets sesong. Dette gjør at trenerteamet med gårsdagens bursdagsbarn Thomas Ødegaard og Rolf-Magne Walstad i spissen jakter forsterkninger.

Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard hadde bursdag på mandag, og en av tingene han har på ønskelisten er en ny offensiv forsterkning. Lyn har mistet flere offensive brikker etter fjorårets sesong, og jakter nå potensielle erstattere for spillere som Karbon, Cham og Simensen.

Med Anwar Pellegrino tilbake på treningsfeltet etter skade og Adil Zahid signert begynner troppen å ta form, men vi er fortatt best forspent på de defensive plassene.

Heldigvis for den nybakte 47-åringen kommer det denne uka to spennende prøvespillere på treningsfeltet . Begge trives godt foran mål, og kommer neppe til å bruke lang tid på å finne ut av hvor målene på Kringsjå står.

Lasse Bransdal har vært på radaren til en rekke klubber i Oslo-regionen etter at han bestemte seg for å pakke ned sakene å innta hovedstaden etter fjorårets sesong.

Vestfold-gutten har scoret jevnt og trutt for både Sandefjord, Fram Larvik og Ørn Horten i løpet av sin fotballkarriere, og med 25 mål på 28 kamper for sistnevnte i 2017 blir det spennende å se om 22-åringen kan fortsette i samme spor i år. Om det blir i Lyn-drakt gjenstår å se.

Imponerende målsnitt har også Jonas Aleksander Bakken. 21-åringen fra Ytre Enebakk har tross sin unge alder scoret nesten 100 mål for Ski IL og bryr seg fint lite om det skal scores på parkett eller på (kunst)gress. 

70 mål på 34 kamper de siste to sesongene tilsier at Bakken scorer over 2  mål i snitt hver gang han entrer en bane med mål. Store deler av målene har kommet for Skis A-lag i 4.divisjon. Der har den fysisk sterke spissen vist at han fortjener sjansen på et høyere nivå.

Vi ønsker begge velkommen på besøk og gleder oss til å bli bedre kjent!

I tillegg fortsetter Korsvoll-spiss Chimaobi "Chima" Ifeanyichukwu Ifejilika å trene med laget. Spissen bidro til at Lyn misset opprykket med sin scoring i siste runde på Bislett Stadion i 2017, men har levert gode prestasjoner på trening og scoret også i treningskampen mot Lørenskog forrige helg.  

Kanskje får du se noen av dem i aksjon når vi møter Grei til treningskamp førstkommende Lørdag.

Spillere som har forlatt Lyn etter fjorårets sesong:

Markus Cham -> Østsiden

Christoffer Simensen -> Reist hjem til Sverige

Mats Ingebrigtsen -> Tillerbyen (Flyttet til Trondheim pga jobb)

Sofus Rasmussen -> Bærum

Ola Sætherbakken -> (Legger opp)

Adrian Møller -> Skeid

Eivind Fallås Dahl - > Asker

Fadel Karbon -> Fc Ryukyu 

Lyn ønsker å takke samtlige for solide bidrag både på og utenfor banen!

Anders Lübeck