Ny kamp mot divisjonskollega i helgen

FB_Lyn-Grei_2016_LarsOpstad_019.jpg

Velkommen til kamp på Kringsjå - Lørdag kl 13.00 tar vi i mot Grei til årets tredje treningskamp.

Nok en gang forsøker vi oss på å invitere til hjemmekamp på Kringsjå. Forrige helgs planlagte hjemmekamp mot Kråkerøy måtte flyttes til Fredrikstad Stadion. Grunnen var at området tett på banen var dekket av store mengder snø. Til helgens kamp mot Grei skal det være gode nok forhold til at kampen kan gjennomføres. 

Det er fortsatt store mengder snø rundt banen, men med de massive brøytekantene rundt banen følger også uhyre god oversikt over det som skjer på banen. 

Dette blir ett av tre oppgjør mot Grei i 2018. Etter en solid opprykksesong der laget tok fire poeng fra Lyns andrelag (2-2 og 8-0) og utkonkurrerte de klubber som Holmlia og Lommedalen, møter de i år sterkere motstand i Norsk-Tipping ligaen. 

Hos Grei finner vi også de to tidligere Lyn-spillerne Stig Haugeseth og Patrick Gran. Også lagets trener, Sami Sakka har en fortid i klubben. 

Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard har varslet at en rekke spillere skal i aksjon i løpet av kampen. Vi håper som alltid å se så mange supportere som mulig på stadion.

Vi stiller med følgende tropp:

Orhan Simsek

Elias Theophilakis (Juniorkeeper)

Joakim Pedersen Strand

 Anders Borovski Lübeck

 Amadou Koulibaly Conde,

Martin Gundersen

Henrik Carlyle,

Julian Veen Uldal

Oskar Martinius Hansen

Henrik Lehne Olsen

Rune Isaksen

Emil Pretorius Borkø

 Adil Zahid

Athit Stephen Berg

Johannes Fylkesnes Johannessen

Bjarte Hovland

Felix Boe-Tangen

Sikhander Chaudry

"Chima"

Rasmus Gjemmestad

(Benjamin Nyheim og Anwar Pellegrino trener fortsatt alternativt og er ikke 100% kampklare ennå. Thomas Sandsør spiller beachfotball turnering for landslaget i Thailand, Tinius Klaussen er bortreist)

PS: Kl 17.00 spiller Lyn 2 mot Lommedalen. Et solid Lommedalen lag som slo Lokomotiv Oslo fra divisjonen over for bare noen dager siden blir en fin test for våre unge juniorer

Anders Lübeck