LYN 2: Seier mot god motstand for Lyns unggutter

Kråkerøy.jpeg

Tre fine mål og to unødvendige baklengs sørget for at Lyn 2, for anledningen bestående av klubbens talentfulle juniorspillere, kunne innkassere en solid 3-2 seier mot Lommedalen. 

Lommedalen, som i forrige uke slo Lokomotiv Oslo fra nivået over, sto på motsatt banehalvdel da Lyns talentfulle juniorer skulle i aksjon få timer etter at A-laget hadde ruslet av kunstgresset på Kringsjå.

Med flere spillere i A-lagstroppen mot Grei og ytterligere et par spillere på treningsleir i Tyrkia med toppidrettslinja på Nydalen VGS, var det mulighet for flere av de yngre spillerne på laget til å vise seg frem mot god motstand.

Det ble ingen drømmestart for ungguttene som slapp Lommedalen litt for enkelt til i starten. Endre Lübeck, forøvrig fetter av A-lagets forsvarspiller Anders Lübeck, curlet bortelaget i ledelsen med et velplassert skudd bak Brian Kiplangat i Lyn-målet.  

Deretter bølget spillet frem og tilbake før Haakon Hagen Aase utlignet etter å ha kriget inn en fin corner fra venstrefoten til Mikkel Tveiten i mål. 

Så kommer Lommedalen for enkelt til på ny, og tidligere Bærum, FFK og KBK-spiller Rozhat Shaswari sender bortelaget i ledelsen igjen.

Haakon Hagen Aase ville det derimot annerledes. Nok en gang var han sist på ballen og trillet avslutningen kontrollert ned i hjørnet da han fikk sjansen til å utligne etter en fin Lyn-kontring. 

Dagens Lyn-kaptein var god da han fikk sjansen mot Kråkerøy for A-laget forrige helg, og med to fine scoringer og en solid prestasjon mot Lommedalen gjør han seg aktuell for flere sjanser på nivået over.

Etter en fartsfylt omgang med to mål til hver gikk lagene til pause på stillingen 2-2.

Kampens siste mål ble også matchvinnerscoringen, signert en for dagen meget frisk Musa Dubois Joof. Martin Utgaard Aasen tok steget frem fra sin midtstopperplass og slo en flott stikker i bakrommet til Musa som chippet ballen nydelig over en utrusende Lommedalen-keeper. 

En flott scoring som satt punktum for en svært god prestasjon mot en god motstander. Vi viser at vi har et høyt toppnivå og at flere av våre unge talenter har tatt steg i vinter.

Nå jobber vi ytterligere på mot sesongstart 4 april hvor vi skal være med å kjempe i toppen av vår Interkrets-avdeling. 

Kampfakta:

Mål:

0-1 Lommedalen (Endre Lübeck)

1-1 Haakon Hagen Aase

1-2 Lommedalen (Rozhat Shaswari)

2-2 Haakon Hagen Aase

3-2 Musa Duboi Joof

Start 11’er (3-4-3):

Brian Kiplangat

 Martin Aasen - Trygve Løberg - Mikkel Tveiten

Geir Huus Skeie - Nabil Elhor - Henrik Gunther - Ilias El Gharbi

Ali Haidar - Haakon Hagen Aase - Musa Joof

Benyttede innbyttere:

Henrik Nymoen (25 min), Kasper Sjødin (25 min), Ola Hognerud (30 min), Minyan Gaye (30 min), Musa Lowe (02 hospitant - 15 min), Soufian Abarkach (Prøvespiller - 15 min)

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Lübeck