Johs forlenger!

IMG_4895.jpg

Johannes Johannessen vokste opp på Bømlo, men har for lengst blitt ekte Lyn-gutt. Midtbanespilleren hadde nettopp fylt 16 da han flyttet til Oslo og NTG i 2008. Etter korte opphold i Stabæk og Stord kom han tilbake i 2012, siden har det bare vært én klubb for "Johs".

Så langt har det blitt 90 a-kamper og 16 mål. I fjor var han involvert i samtlige 29 a-kamper, 23 fra start og 6 som innbytter. Han scoret 5 mål, blant annet matchvinnerscoringen mot Gjelleråsen i NM.

Denne vinteren ble "Johs" far for første gang, derfor har 2018-kontrakten ligget på vent en stund. Vi er veldig glade for å høre at hovedpersonen har både tid og motivasjon til å satse på fotball også i år!

Mens noen spillere forlenger, har andre valgt å gå videre. I dag ble det klart at Markus Cham vender tilbake til barndomsklubben Østsiden, og dermed ikke spiller for Lyn i 2018. Vi takker Markus for bidraget i 2017, og ønsker ham lykke til videre i ny klubb.

 

Vegard Egeland