Ny mulighet til å se A-laget i aksjon på Kringsjå

Kringsjå.jpg

Lyn står fortsatt uten tap i årets pre-season og torsdag kl. 18:30 er det nye muligheter til å forlenge denne statistikken mot Rommen!

Forrige helgs 3-0-seier mot divisjonskollega Grei er historie, i morgen står Rommen på motsatt banehalvdel. Hvorfor har jeg ikke hørt om denne matchen før nå spør du kanskje? Jo, det er nok fordi den ble avtalt på mandag. Rommen sendte en forespørsel om treningskamp, og hva er vel bedre trening enn og faktisk spille kamp tenkte vi? Når gutta i tillegg har en etterlengtet frihelg førstekommende helg, passet det fint med kamp torsdag.

Rommen er ikke en ukjent motstander for den over gjennomsnittlige Lyn-supporter, all den tid Rommen var i samme divisjon som Lyn 2 i fjor. De havnet da 3 poeng foran Lyn 2, på en hederlig 6 plass. Bortekampen i fjor vår endte med 0-5 i sekken for våre menn, mens hjemmekampen endte 2-2. Flere av spillerne i morgendagens tropp var i aksjon i 2-2-kampen, bla. Athit Berg, Henrik Carlyle, Rasmus Gjemmestad, Emil Borkø, Bjarte Hovland, Haakon Aase, Johannes Johannessen, Martin Gundersen og Sikander Chaudhry. Tomålsscorer den gang var Mads Peder Sveen, så vi setter vår lit til at de andre tar ansvar for å score mål i morgen.

I tillegg til de faste traverne du allerede kjenner til, vil du også få se noen av klubbens unge og fremadstormende spillere. Haakon Aase, Nabil Elhor og Mikkel Tveiten skal alle i aksjon i morgen. Dukker du opp på Kringsjå klokken 18:30 vil du også få se to nye ansikter. Marius Østvold og Ayyub er begge på prøvespill for tiden og skal vise frem hva de har å by på. De aller fleste vil spille ca 45 minutter, med noen få unntak.

Anwar D’vaz Pellegrino og Benjamin Nessjø Nyheim vil du nok ikke få se med fotballsko på beina i morgen. De er fortsatt småskadet, men begge forventes å være klare til kamp neste helg. Globetrotterne Anders Lübeck og Tinius Klausen er begge bortreist i henholdsvis København og Thailand.

Vi håper selvfølgelig å fortsette den gode trenden fra forrige kamp, og å se deg på de meterhøye snøfonnene på vakre Kringsjå. Vel møtt!

Anders Lübeck