Her er Lyns nye spiss!

IMG_1525.JPG

Etter å ha mistet et par av våre viktigste offensive brikker har vi endelig gleden av å presentere klubbens nye spiss! "Chima" får draktnummer 10 og har allerede begynt å score i sin nye drakt. 

Chimaobi Ifeanyichukwu Ifejilika har allerede presentert seg med 2 mål og 3 assist i sine to første kamper for klubben. Apropos å presentere seg, vi kaller han bare for "Chima" fra nå av.

Chima scoret både i treningskampen mot Lørenskog og sist hjemme mot Grei, og har også servert tre målgivende på sølvfat så langt i Lyn-drakt.

Det kan i det hele tatt virke som om Holmlia-gutten trives på enhver fotballbane der Lyn er involvert. I fjor scoret han nemlig også mot klubben da Korsvoll snøt oss for opprykket på Bislett. Det gjorde han ved å bruke sin gode fysikk til å rykke seg fri og løpe fra forsvarsrekka. Et syn vi håper å se ved en rekke anledninger i løpet av året.

"Chima er en fysisk og robust spiss, som har vært god på trening og i kamp fra første stund. I tillegg er han en bra avslutter, og viktigst av alt, han jobber hardt for laget" forteller trener Thomas Andre Ødegaard.

22-åringen kommer fra Korsvoll, men har også spilt for Oppsal, Lørenskog, Fjellhamar og Holmlia i løpet av karrieren. 

Nå gleder vi oss til å se han i verdens vakreste drakt, med nummer 10 på ryggen!

Velkommen Chima!

Anders Lübeck