Opprykkskeeper klar for Lyn!

IMG_4927.jpg

I ettermiddag meldte Orhan Simsek (23) overgang fra KFUM til Lyn. Dermed er keeperkabalen for 2018-sesongen lagt, og stallen ett skritt nærmere å være komplett.

Fjorårets førstevalg mellom stengene, Adrian Jonuzi Møller, vendte hjem til Skeid etter fjorårets sesong. Det betyr ikke at Lyn stiller svekket på keeperplass i 2018, kanskje snarere tvert imot.

- Vi er veldig glade for å ha Orhan plass, og dermed er en ny viktig brikke i laget vårt på plass, forteller Thomas André Ødegaard til lyn1896.no

Overgangen gjøres med hjelp av det supporterdrevne initiativet Olja Lyn. Vi retter en stor takk til alle bidragsytere, både små og store, som har gjort signeringen mulig!

23-åringen er en atletisk keeper som i tillegg til å være en god skuddstopper har sine største styrker i 1 mot 1 situasjoner og i strekarbeidet.  

Simsek har spilt aldersbestemt fotball i Lyn, men startet seniorkarrieren i Oslo City som 17-åring, og gikk til KFUM året etter. 20 år gammel gjorde han keeperplassen til sin egen, den påfølgende sesongen spilte han samtlige minutter da KFUM rykket opp til OBOS-ligaen. Den gang ble det 24 baklengsmål på 26 kamper i en sesong der Holmlia-gutten var sterkt delaktig til at "Kåffa" noe overraskende for mange tok steget opp fra 2.divisjon.

På nest øverste nivå mistet han plassen til den rutinerte eliteseriekeeperen Lars Hirschfeld, men siden KFUMs nedrykk har Simsek igjen vært førstevalg i 2. divisjon. I 2018 skal han altså vokte buret i Lyn, der målet naturligvis er et nytt opprykk.

Vi ønsker Orhan velkommen til Lyn!

Vegard Egeland