Støtt Lyn med din grasrotandel og få tilgang til eksklusive eksperttips

Grasrot.png

Grasrotandelen er en fantastisk måte å støtte klubben på. Nå gjør vi det enda mer attraktivt å velge Lyn Fotball eller Lyn Toppfotball som din grasrotmottaker. #StøttOgVinn!

Har du allerede registrert Lyn Toppfotball som din grasrotmottaker hos Norsk Tipping? Flott.

Hvis du ikke har gjort det enda håper vi du vil gjøre dette nå.

Vi ønsker å gi noe tilbake til alle som støtter oss og har i den forbindelse opprettet en ekspertgruppe som gir deg solide tippetips gjennom hele sesongen, eksklusivt for Lyns grasrotgivere.

Tipsene er levert at erfarne oddsspillere med hvert sitt fagfelt og legges ut i Facebook-gruppen «Lyn Grasrotandelen 2018». Vi har allerede lagt ut flere tips til OL og kommer til å dele de beste tipsene med dere gjennom hele mesterskapet og resten av året.

Slik gjør du det:

1.    Registrer «Lyn Toppfotball» som din grasrotmottaker hos www.norsktipping.no (Dette gjøres ved å logge inn, gå inn på «Mine Opplysninger», trykke på «Grasrotandelen» og søke opp og velge «Lyn Toppfotball». 

2.    Send mail til grasrotandelen@lyn.no med skjermbilde/bilde av at du har Lyn Toppfotball som grasrotmottaker, samt ditt navn vedlagt.

3.    Vi legger deg til i den lukkede gruppen på Facebook

4.    Følg tipsene vi legger ut i gruppen

Norsk Tipping økte fra 01.Januar 2018 bidraget hver enkelt klubb får fra 5% til 7%. Det betyr at hele 7% av innsatsen går direkte tilbake til Lyn.

En stor og viktig inntektskilde for klubben, og en morsom, enkel og effektiv måte å støtte klubben på, som vi også håper kan gi deg muligheten til å tjene noen ekstra kroner i løpet av året.

For hjelp til registrering, spørsmål eller andre henvendelser knyttet til dette, svar på denne mailen eller kontakt oss på grasrotandelen@lyn.no

Heia Lyn!

#StøttOgVinn

Nettside_1100x200.png
Anders Lübeck