Toppscorer fra 4.divisjon signerer i dag - "Har lenge ønsket å spille for Lyn"

Jonas Bakken.jpg

Jonas Aleksander Bakken har vist seg frem for Lyn i flere uker. Nå har målmaskinen fra 4.divisjon skrevet under for 2018-sesongen.

21-åringen fra Ytre Enebakk har fått tilbud om prøvespill med hele 12(!) klubber i vinter, og har blant annet vært innom Fredrikstad Stadion.

Den siste tiden har spissen fokusert på å imponere Thomas Andre Ødegaard og co på Kringsjå, noe han har klart. Det er derfor en glede å kunne ønske Bakken velkommen til klubben

"Jonas har vært med oss i noen uker, blitt bedre og bedre for hver økt og har vist at han har ferdigheter vi ikke har i stallen per nå. Han er innstilt på å jobbe knallhardt for å utvikle disse videre, og da kan han bli en toppscorer også på dette nivået", forteller en optimistisk Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard.

Bakken har de siste sesongene spilt for 4.divisjonsklubben Ski IL, hvor han har bøttet inn mål for både A-laget og klubbens futsal-lag.

Med nesten 2 meter på strømpelesten har flere av Lyns supportere kanskje lagt merke til at han allerede har vært involvert i flere av Lyns treningskamper denne vinteren. 

Som innbytter mot Ready og Ullern har han vist frem gode relasjonelle ferdigheter, fysisk styrke som oppspillspunkt og at han kommer til sjanser i stort sett hver kamp.

Når vi fra før av et hvilke scoringstall han har levert i 4.divisjon, er det grunn til å vente seg at Bakken blir en solid bidragsyter i målprotokollen for klubbens A-lag dennes sesongen.

Hovedperson selv gleder seg til å spille foran Bastionen på Bislett. 

"Jeg gleder meg til å komme igang for fullt i rødt og hvitt, og spesielt gleder jeg meg til å score foran Bastionen. Jeg skal gi alt både på og utenfor banen for å bidra til at Lyn kjemper om opprykk i år" forteller hovedpersonen selv, og avslører at han lenge har ønsket å spille for Lyn.

"Jeg har fulgt med klubben lenge og syntes det er utrolig kult å få sjansen til å spille for en så stor klubb. Samtidig håper jeg også å sette Ytre Enebakk på fotballkartet" ler spissen. 

Skulle han lykkes i Lyn får trolig lokalavise Enebakk Avis mer å skrive om enn bare langrenns-triumfene til familien Weng.

Vi gleder oss til å følge utviklingen videre og ønsker Jonas Aleksander Bakken velkommen til Lyn!

Les mer om den høyreiste spissen her: Målkåte prøvespillere viser seg frem på Kringsjå

(Foto: Atle Larsson, Østlandets blad)

 

Anders Lübeck