Se Lyn-Follo på Kringsjå

FB_Lyn_Gjelleraasen_cup2017_LarsOpstad_019.jpg

Sist helg gikk Lyn på vinterens første smell, da et Ullern-lag som rett og slett ville mer stod på motsatt banehalvdel. Lørdag 17. mars kl. 14:30 venter neste test, da Follo kommer på besøk.

Etter at a-lagene har møtt hverandre blir det kamp mellom juniorlagene, så her er det mulig å legge en helaften på solfylte Kringsjå.

Lørdagens motstander spilte i 1. divisjon så sent som i 2015, den gang med Anders Lübeck i forsvaret og Jonas Scheie Hammer på midten. I fjor ble det jumboplass og konkursfare i 2. divisjon, og en rekke spillere forlot klubben, blant annet Oskar Martinus Hansen som kom til Lyn.

Heldigvis ser det ut til å ha gått bra med Follo, selv om et nytt lag må bygges opp. Vinterens treningskamper har vist at arbeidet går bra, så vi forventer tøff motstand på Kringsjå.

De som valgte kaos på Holmenkollen over fredlige Ullern kunstgress får kanskje mulighet til å se noen nye fjes i aksjon. 15 år gamle Mikkel Tveiten er tilbake fra tre tøffe landskamper, og er aktuell for begge kamper, mens Marius Østvold og Eirik Haugstad er aktuelle for a-laget. Det er også vår aller nyeste signering, Jonas Bakken fra Ski, som har bøttet inn i 4. divisjon de siste årene.

Velkommen til Kringsjå!

Vegard Egeland