Møter PostNord-liga motstand i helgen

Lyn.jpeg

Lyn har klart seg meget bra i vinterens treningskamper på Kringsjå. På bortebane derimot har det lugget med svake prestasjoner mot Kråkerøy og Ullern. Lørdag kl. 1200 skal vi til Ekeberg for å møte motstand fra 2.divisjon når KFUM står på motsatt banehalvdel.

Sist ble Follo fortjent beseiret i en kamp vi tidvis dominerte, men også viste at vi har ting å rette på inn mot seriestart. Derfor blir helgens kamp en perfekt anledning til å jobbe videre mot et lag som tilhører nivået over oss.

Les mer her: Nykommere herjet med Follo

KFUM har i likhet med Lyn variert i vinter, men de på de to siste treningskampene har kameratene fra Ekeberg vist at laget har ambisjoner også i 2018. 5-0 mot Moss og 2-2 mot et solid Hønefoss lag lar seg høre.

KFUM-trener Jørgen Isnes gleder seg til å få besøk fra andre siden av byen.

"Vi gleder oss til å få en hardtsatsende gammel storhet på besøk. Lyn hører hjemme høyere opp i divisjonsystemet. Vi ønsker å få god matching på mange i gruppa før laget skal settes de tre siste kampene, da vi har hard kamp på enkelte plasser. Jeg håper også Bastionen velger snøhaugen på Ekeberg, før de tar påskeferie. Samtidig er det også hyggelig å se igjen tidligere spillere i klubben" forteller Isnes.

I dagens Lyn-stall har Emil Borkø, Anders Lübeck og keeper Orhan Simsek hatt på seg byens nest fineste drakt. 

Hos gjestene får vi et gjensyn med Moses Mawa som slo igjennom på Lyns A-lag i 2015-sesongen før turen gikk videre til Bærum. 

Christoffer Dahl som var i Lyn på tidlig 2000-tall har valgt å trappe ned etter fjorårets sesong og blir i beste fall å finne på tribunen for "Kåffa" til denne kampen.

For Lyn sin del ser det meget lyst ut med tanke på status i spillertroppen. På torsdagens trening var det kun Eirik Haugstad som trente alternativt. 

Det betyr at flere spillere er klare til å kjempe om plassene på laget til Thomas Andre Ødegaard når vi kun er 32 dager unna seriestart!

Lyn stiller med følgende tropp:

Orhan Simsek
Christian Michael Kjellsby
Anders Lübeck
Benjamin Nessjø Nyheim
Emil Borkø
Julian Veen Uldal
Rune Reidar Isaksen
Marius Østvold
Mikkel Tveiten
Anwar D'vaz Pellegrino
Chimaobi Chukwu Vincent Ifejilika
Adil Zahid
Amadou Koulibaly
Bjarte Hovland
Felix Boe-Tangen
Rasmus Gjemmestad
Johannes Johannessen
Joakim Pedersen Strand
Jonas-Aleksander Bakken
Henrik Lehne Olsen
Oskar Hansen

KFUM - Lyn Toppfotball

Tid: Lørdag 24.Mars Kl 12.00

Sted: KFUM Arena Ekeberg

 

 

 

 

Anders Lübeck