Mikkel Tveiten tas opp i a-stallen

IMG_4999 copy.jpg

7-1-seier over Ready ble en fin start på dagens 122-årsdag, men sportslig leder Rolf-Magne Walstad hadde flere gaver klare. Etter kampen signerte Mikkel Tveiten sin første seniorkontrakt for klubben, og dette er en veldig hyggelig signatur for de som er glade i Lyn.

Mikkel har nemlig vært Lyn-gutt fra fødselen, og startet karrieren i Lyn Løvene som 1. klassing. Det nå 15 år gamle stortalentet har spilt (og scoret) opp til G19 i klubben, og fikk seks kamper for G15-landslaget i fjor.

Les også: Mikkel: En løve på landslaget (lynfotball.no)

Trenger du flere tillitserklæringer minner vi om at Mikkel kommer fra Lyns talentfulle 2002-lag, som ledes av tidligere a-lagstrenere Tresor Egholm og Mikal Aaserud. De to har vært sentrale i utviklingen til spillere som Mats Møller Dæhli og Erik Botheim, kanskje blir Mikkel det neste store gjennombruddet i klubben.

I vinter har han vært med a-laget både på trening og i kamp. Tidligere i dag spilte han 45 minutter mot Ready, både som stopper og venstre kant. Det blir nok ikke de siste a-lagsminuttene i 2018.

Den signerte kontrakten blir igjen på klubbhuset, mens Mikkel ganske fort reiser sørover. Han blir med årets første G16-tropp til Serbia, der Serbia, Slovenia og Tsjekkia er motstandere.

Se også: G16-troppen til Serbia-turen (fotball.no)

Vi gratulerer Mikkel med kontrakt, og gleder oss til første tellende minutter!

JuniorVegard Egeland