Klar for favorittklubben

IMG_5017.jpg

Det er ikke hver dag man kan forsterke laget med en ekte supporter!

Marius Østvold (20) vokste opp i Porsgrunn, men kommer fra en solid Lyn-familie og har holdt med riktig klubb siden barndommen (se bildet nederst i saken). Torsdag signerte han sin første kontrakt med Lyn, og nå blir det opprykksjakt i 2018.

Midtbanespilleren ble Stabæk-spiller i 2013, og var en bærebjelke for rekrutt- og juniorlag hos de blå. I 2016 kom a-lagsdebuten mot Sparta Sarpsborg i NM. Kort tid etter debuterte han i eliteserien mot Start. Østvold har også fått prøve seg på landslagsnivå, der han fikk fire kamper for G18.

Se også: Eirik Haugstad klar for Lyn

De siste to årene har nesten i sin helhet gått tapt til skader. Sommeren 2016 røk korsbåndet, og kort tid etter å ha kommet tilbake måtte unggutten operere etter en belastningsskade. I fjor ble det to kamper for Stabæk 2, nå er han motivert for å få en ny start i Lyn.

Husk også: Kjøp sesongkort og bli med på sesongen 2018!

Marius har vært med Lyn både på feltet og i treningskamper i vinter. Vi er veldig glade for at alt har gått i orden, og gleder oss til å se ham finne tilbake til toppformen.

Velkommen til Lyn, Marius!

Marius Østvold (til venstre) med bror på Lyn-kamp (foto: privat)

Marius Østvold (til venstre) med bror på Lyn-kamp (foto: privat)

Vegard Egeland