Ullern neste motstander

FB_Lynposten_mars2017_LarsOpstad_082.jpg

Det har vært trivelig å følge Lyn siden lørdagens bursdagsfeiring. 7-1-seier over Ready var morsomt selv om det bare var treningskamp, og sportslig leder Rolf-Magne Walstad fulgte opp seieren med tre bursdagsgaver.

15 år gamle Mikkel Tveiten ble tatt opp fra egen junioravdeling, Marius Østvold (20) har sluttet seg til klubben han har holdt med siden fødselen, og Eirik Haugstad (24) vender tilbake til Lyn etter spill i eliteserie og 1. divisjon.

Men fremdeles er det en måneds tid til alvoret starter, og først skal det øves. Lørdag 12:00 venter Ullern på bortebane. Det tas ingen sjanser med spillere som ikke er 100% klare, men du får mulighet til å se mange av årets spillere i aksjon. Treningskamp i 3. divisjon er alltid bedre enn engelske derbyer, så hiv deg med!

Glem heller ikke å kjøpe sesongkort!

Vegard Egeland