Før kampen: Lyn - Junkeren

IMG_1382.JPG

Denne helgen er det hjemmekamp igjen! Bislett er fremdeles ikke klar, men undervarmen på Kringsjå har gjort jobben, dermed blir det kamp søndag 16:00 på Kringsjå.

Lyn kommer fra to 1-3-tap på rad etter åpningsseieren mot Melbo. Motstander Junkeren kommer på sin side fra en 14-0-seier (!) over Sortland. I likhet med Fløya er Junkeren en av forhåndsfavorittene i avdelingen, så alt ligger til rette for en toppkamp i hovedstaden.

LYN-TV: Før matchen mot Junkeren

Junkeren
Søndagens motstander er lag nummer to i Bodø, bak de gule og sorte i Glimt (på herresiden, riktignok, for damene står Grand Bodø sterkest av alle). Laget har flere år på rad bak seg i 3. divisjon, de siste årene i toppsjiktet. I fjor ble de nummer fire bak tre trønderlag, i år satser de på en enda bedre plassering.

Årets sesong har startet litt pussig. Først ble det en knepen 3-2-seier over Grei i Oslo, i en kamp der Junkeren lå under 0-2 ved pause og knep seieren like før slutt. Dette ble fulgt av 1-0-seier over Mo fra 4. divisjon i NM, før Sortland ventet i 3. divisjon. Som nevnt innledningsvis endte altså den kampen med utrolige 14-0.

At Sortland tapte 2-3 for Fløya, og holdt 2. div-laget Mjølner til ekstraomganger i NM tross en utvisning, gjør ikke prestasjonen mindre pussig. Nøyaktig hva som skjedde i Bodø den dagen får andre ta seg av, vi må bare forberede oss på tøff kamp på Kringsjå.

Lyn
Dessverre er vi ikke skånet for skadeproblemer i år heller. Forrige kamp stod Rune Isaksen, Rasmus Gjemmestad og Julian Veen Uldal over. Gjemmestad fikk 15 minutter i rekruttkampen i midtuken, dessverre var det de første 15, så får vi se hva det betyr for kamptroppen i helgen.

Det meldes om et revansjesugent lag på Kringsjå, som er alt annet enn fornøyde med to strake tap. Nå håper vi på god støtte fra tribunen!

Digitalt kampprogram for dagens kamp finner du her: 

Kampprogram Runde 3: Lyn - Junkeren

Vegard Egeland