Lyn - Melbo spilles på KFUM-Arena søndag kl. 15

FB_KFUM-Lyn_4-0_2015_LarsOpstad_032.jpg

Verken Bislett stadion eller Kringsjå kunstgress blir klare til seriestarten førstkommende søndag, derfor flyttes kampen til KFUM-Arena på Ekeberg og med avspark en 1 time tidligere. Kampstart er derfor 15.00. (tidligere 16.00)

OBS: KAMPSTART KL. 15.00 PÅ KFUM ARENA.

Etter en lang vinter med ekstremt mye snø i hovedstaden rekker ikke gressmatten på Bislett å bli spilleklar. Heller ikke vår reservebane på Kringsjå blir klar, da enorme mengder med snø fortsatt ligger tett opptil banen og på tribunen.

Sesongkort og billetter selges  som normalt ved inngangen. De som skal hente sesongkort gjør også det her.

Vi takker Melbo for en god dialog underveis og KFUM for som viser velvilje i en, for oss, vanskelig situasjon på Bislett og Kringsjå.

 

Thomas Nordeng