Julian Veen Uldal legger opp

(foto: Linnea Halse)

(foto: Linnea Halse)

Etter sykdomsperiode og tett eksamensprogram, har dessverre Julian Veen Uldal bestemt seg for å legge opp. 20-åringen kom til Lyn i fjor sommer, og fikk 7 kamper for klubben, blant annet årets seriepremiere mot Melbu.

«Jeg har hatt en kort, men utrolig kjekk periode, sammen med gode lagkamerater, gode trenere og ryddige ledere, samt fantastiske supportere. Alt dette til tross, har jeg funnet at jeg velger å ha et annet fokus framover,» forteller Uldal til lyn1896.no.

Sportslig leder Rolf-Magne Walstad og trener Thomas André Ødegaard takker kantspilleren for innsatsen:

«Vi skulle gjerne hatt med Julian videre, men for å spille på Lyn må motivasjon være 100%. Er den ikke det, er det ryddig å gjøre som Julian.»

Vi takker Julian for innsatsen og ønsker ham lykke til videre!

Vegard Egeland