Endringer i trenerteamet

Screen Shot 2018-05-02 at 22.14.31.png

Assistenttrener Klaus Pettersen meddelte i mars at han ønsket å gi seg fra sommeren av pga nye jobbplaner. De siste ukene har Klaus ytret et ønske om å trappe ned tidligere. Han hadde derfor sin siste økt med a-laget tirsdag 1. mai.

Lyn ønsker å takke Klaus for solide bidrag både som junior- og senior-trener de siste årene:

«Professoren er en sterk fagmann, men også en fantastisk kollega, med sin herlige finnmarkshumor. Vi håper å holde kontakten med Klaus også i årene som kommer,» sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad til lyn1896.no

To endringer gjøres for å få trenerkabalen til å gå opp. Inn som assistenttrener kommer Torstein Schutte, som før denne sesongen ble ansatt som keepertrener. Torstein er en ung og sulten trener som bidrar med kompetanse og kontinuitet fra vinterens økter med 2018-troppen.

"Ny" keepertrener blir mannen Schutte kom inn for å erstatte. Pedro Espinha gikk til Lillestrøm etter fjorårssesongen, men det tok bare fire måneder før portugiseren var tilbake i Lyn. Det er vi meget fornøyde med, og til sammen utgjør de tre et sterkt trenerteam for Lyns a-lag.

Både hovedtrener Thomas André Ødegaard og klubben er fornøyde med utfallet prosessen. Trioen starter umiddelbart arbeidet med å føre Lyn mot toppen av tabellen.

Vi takker Klaus for innsatsen, ønsker Pedro velkommen hjem, og gratulerer Torstein med ny stilling!

Vegard Egeland