Før kampen: Grei - Lyn

small_Lyn-Junkeren_2018_LarsOpstad_134.jpg

Lyn overbeviste med 5-1 over Junkeren på Kringsjå. Lørdag 16:00 venter en ny blå-hvit motstander, når Grei inviterer til kamp på Grei kunstgress.

Dette er én av få bortekamper du kan se i år uten å miste bakkekontakten. Bastionen sender buss, vi håper du blir med!

Grei
Lenge var det Kalbakken/Rødtvet/Ammerud-konstellasjonen Grei som førte an i Groruddalen. Etter at paraplykonseptet Groruddalen Ballklubb kollapset, har dog nabo og rival Grorud tatt over tronen på herresiden, mens Grei holder frem som dalens beste kvinnelag.

Grei delte avdeling med Lyn i 3. divisjon 2016, men klarte ikke sikre en topp 4-plass. I fjor slo de hardt tilbake, og sterke 15-6-1 sørget for opprykk fra 4. divisjon, blant annet etter en 8-0-seier over Lyn 2.

Sesongen åpnet med 4-1 over Fortuna og 1-2-tap for Drøbak/Frogn i NM-kvalifiseringen. I serien så laget ut til å få en drømmeåpning da de ledet 2-0 over Junkeren til pause, men kampen endte 2-3. Stålkameratene borte ble for tøft, der med 1-3-tap, før det altså ble seier 3-0 over Sortland sist.

Lyn
Rekruttene vant 5-1 over Manglerud Star denne uken, blant annet med Julian Veen Uldal tilbake på banen. Rune Isaksen nærmer seg matchform, mens Rasmus Gjemmestad nok dessverre må vente litt til på sin sesongstart. Dermed stiller Lyn nesten fulltallig mot Grei til helgen.

På Grei-banen åpnes det for gratis parkering på grusbanen ved klubbhuset. Med Bastionen-buss og gode værmeldinger håper vi på bra oppmøte!

Vegard Egeland