Faisal Dahir er tilbake i Lyn!

Faisal.jpg

Faisal Dahir forlater Grorud og har signert for Lyn ut sesongen 2018. Den anvendelige forsvarspilleren gjør dermed comeback i rødt og hvitt!

(Foto: Lars Opstad)

23-åringen har spilt fem obligatoriske kamper for PostNord-ligaklubben denne sesongen og spilte blant annet en god cupkamp mot VIF i en kamp hvor Grorud tapte 1-0 mot de blå.  Mange husker også kanskje Dahirs 1-2 scoring mot nettopp VIF for Lyn på Bislett i cupkampen i 2012. 

Trener Thomas Andre Ødegaard er svært fornøyd med å få på plass sin nyeste signering.

- Faisal er en spiller som går rett inn og styrker konkurransesituasjonen i troppen fra første sekund. Han er anvendelig og kan brukes både som stopper, back og på midtbanen. Samtidig er det en spiller med stort Lyn-hjerte, noe som er akkurat det vi ønsket oss, forteller Ødegaard.

Dahir kom til Lyn som ung i 2011. Da gikk han gradene på klubbens juniorlag og fikk etterhvert med seg 88 obligatoriske kamper i beina før veien gikk videre til Grorud. 

Nå er han tilbake for å hjelpe oss i en periode der vi har litt flere på skadelisten enn det vi ønsket oss, og får tilbake sitt gamle draktnummer 6!

Vi ønsker Faisal Dahir velkommen tilbake til Lyn!

Navn: Faisal Dahir
Nasjonalitet: Norge
Født: 19.12.1994
Høyde: 183 cm
Vekt: 65 kg
Draktnummer: 6
Posisjon: Forsvar/Midtbane
Debut: BI Athletics - Lyn 2-2, 25. august 2010
Tidligere klubber: Egen jr. avdeling
Til Lyn fra: Egen jr. avdeling
 

Kommentar:
Faisal debuterte på A-laget som venstreback i 6. divisjon bare 15 år gammel. Senere har han spilt seg inn til fast plass i midtforsvaret og på midtbanen. Han har også fått aldersbestemte landskamper for Norge.

(Kilde. www.lynhistorie.com))

Anders Lübeck