Før kampen: Lyn - Frigg

Bilde1.png

Søndag 15:00 blir det endelig seriekamp på Bislett stadion! Det tok ti serierunder før Lyns hjemmebane ble klar for spill, men helgens derby mot Frigg skal altså spilles på gress.

Men det står mer enn åpning av stadion på menyen. 3. divisjon avdeling 6 er uhyre jevn i toppen, og søndagens motstandere står med 18 poeng hver så langt. Dette blir med andre ord nok en toppkamp, med serieledelse som mulig gulrot.

Inviter venner og familie til arrangementet på Facebook (Link til arrangementet)

Frigg
Det har blitt mange møter mellom Lyn og Frigg i klubbenes lange historie. Senest i fjor, da Lyn vant 5-2 på Bislett og spilte 1-1 borte på Røa kunstgress. Siden 1963 har lagene møttes 36 ganger, utfallet er 25 seire, 7 uavgjorte kamper og 4 tap. Den statistikken pynter vi gjerne på når helgen kommer.

De blå og hvite har åpnet sesongen meget godt, med 18 poeng og foreløpig 3. plass på tabellen. Formen er også knallsterk, og laget kommer fra 6-0 over Sortland og 5-0 over Grei i de to siste kampene. Nykommer Vital Curtis Kaba er avdelingens toppscorer med 11 mål.

Lyn
Lyn gikk på et nytt bortetap i nord, med 1-2 for Senja sist helg. Hjemme har imidlertid laget prestert meget godt, og vi håper de gode resultatene fra Kringsjå blir med til Bislett. Skadesituasjonen blir bedre og bedre, så vi håper på en knallsterk ellever mot Frigg.

Vi håper også på god støtte fra tribunen – så bli med!

Kampsponsor er Minter Markets:
http://www.mintermarkets.com/nb/hjem/

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en trading plattform? Vil du ha noen å drøfte trading ideene dine med?
Da kan det være lurt å sjekke ut Minter Markets.

Et nylig etablert «multi asset» investerings-hus. Målet vårt er å kunne levere trading av en rekke investeringsprodukter kombinert med rådgivning fra noen av bransjens mest erfarne forvaltere.

Kampprogram: Lyn - Frigg

Vegard Egeland