A-lagsduo til USA

small_Lyn-Junkeren_2018_LarsOpstad_101.jpg

To a-lagsspillere takker i kveld for seg, og setter kursen mot studier i USA.

Felix Boe-Tangen kom til Lyn fra Stabæk i 2016, og ble umiddelbart en hit med 17 mål på 13 kamper for juniorlaget. Samme sommer fikk han sitt gjennombrudd på a-laget, da han scoret 9 mål på 16 kamper, blant annet med scoringer i syv kamper på rad. Totalt ble det 45 a-kamper og 16 mål for den unge spissen.

Tinius Klausen har to perioder i klubben, sist som reservekeeper i årets sesong. Noen a-lagsdebut ble det ikke i denne omgang, men Tinius har fått en rekke kamper for rekrutt-, junior- og aldersbestemte lag i Lyn.

Til USA reiser også juniorlagets Martin Utgaard Aasen.

Vi takker alle tre for innsatsen i Lyn, og håper på et gjensyn når studiedagene er over!

Vegard Egeland