Før toppkampen: Lyn - Senja

small_Lyn-Korsvoll_3-2_2018_LarsOpstad_125.jpg

Fem runder gjenstår i 3. divisjon avdeling 6, og det er vanskelig å be om mer spenning enn dette. Lyn, Senja og Frigg har henholdsvis 46, 45 og 43 poeng, og innbyrdes oppgjør gjenstår mellom alle lagene. Senja og Frigg møtes i siste serierunde, mens Lyn har Senja (h) og Frigg (b) i de to neste kampene.

Søndag 15:00 er Senja motstander på Bislett stadion. Lyn forsvarer 10-0-0 på hjemmebane i år, men får sin tøffeste utfordring så langt til helgen.

Det er på dager som dette vi trenger deg. Lyn kjemper om fortsatt tabelledelse og retten til å avslutte serien med opprykkssjansene i egne hender. Så møt opp på Bislett og vis gutta hva dette betyr for deg!

Senja
Søndagens motstander ble tippet i toppen av avdelingen, og har innfridd forventningene. Laget slo blant annet Lyn 2-1 på Senja stadion, og ligger altså ett poeng bak Lyn etter 21 serierunder.

Les vår analyse av Senja her

Dette ser ut som den første av tre seriefinaler i avdelingen, med ett lite forbehold: Gjør Lyn jobben vil siste finale kun handle om æren.

Lyn
Det er kamp om plassene i Lyns ellever, selv om skadelisten fremdeles gnager. Oskar Hansen avgjorde forrige hjemmekamp, men ser dessverre ut til å miste resten av sesongen. Marius Østvold trener alternativt, men det er fremdeles en bonus om vi får se ham på banen i år. Geir Huus Skeie blir ikke kampklar, mens tidligere Senja-spiller Rune Isaksen er usikker.

Elleveren har stabilisert seg de siste rundene, men blant annet banker Fadel Karbon hardt på døren etter to mål på tre innhopp siden returen fra Japan.

Uansett stiller Lyn et sterkt lag på eget gress, med ett klart mål i sikte: Opprykk til 2. divisjon 2019. Den kampen blir du selvfølgelig med på.

Vi sees på Bislett!

Vegard Egeland