Dobbel signering på Kringsjå

IMG_5785.jpg

Bent Inge Johnsen fortsetter arbeidet med å bygge laget som skal rykke opp i 2019, og i dag kom to viktige signeringer i forsvarsleddet på plass.

Joakim Pedersen Strand er en av veteranene i dagens Lyn-lag, med syv sesonger bak seg som Lyn-spiller. “Jokke” spilte 18 kamper i fjor, og ligger godt an til å runde 100 A-kamper i året som kommer. Vi kjenner ham best som høyre back, men vikariatene på stopperplass har blitt mange nok til at han er et alternativ også der.

På motsatt back har Oskar Hansen vært en fast brikke siden overgangen for halvannet år siden. Det har blitt 33 Lyn-kamper allerede for 24-åringen. Med 11 målgivende, én hver tredje kamp i snitt, har Oskar blitt klubbens ubestridte assist-konge. Sent i fjor kom endelig også målene, først på overtid mot Korsvoll, deretter med et utsøkt frispark borte mot Skjervøy. Som en offensiv back kan han også brukes i en mer offensiv rolle, målgivende blir det uansett.

Selv med disse to på plass, gjenstår det endel jobb:

«Jeg legger ikke skjul på at det er noen jeg venter på hver dag, men desto hyggeligere er det at Jokke og Oskar er med», sier Bent Inge Johnsen til lyn1896.no.

«Så får vi håpe at det følges opp, av flere til helga og uka,» smiler Mosjø-Væringen lurt, før han drar lua på seg og entrer Kringsjå Kunstgress.

IMG_5786.jpg
Vegard Egeland