En kort oppsummering fra kontoret;

Nå har det gått en måned siden jeg overtok som daglig leder i Lyn 1896 FK og jeg må innrømme at det har vært litt å ta tak i! Det har etter hvert blitt noen «færre skyer» på himmelen, og nye prosjekter er iverksatt. Dessverre har nyheter og oppdateringer på nettet måtte lide, men det skal bli bedre framover.

 Viktigste prioritering har vært å få en god oversikt over økonomien – både på kort og litt lengre sikt. Terminlisten, med mange lokaloppgjør og færre Nord-Norge turer, bedrer jo de økonomiske utsiktene.

 På grunn av arbeid på Bislett, med blant annet nye løpebaner, blir sannsynlig serieåpning der den 16. mai mot Frigg. Trolig den største og viktigste 16. mai kampen i Norge i 2019! Det er bare å glede seg. Byggearbeider på Bislett medfører at de to første hjemmekampene trolig spilles på Kringsjå.  Det må også nevnes at KGB1 på Kringsjå igjen skal igjennom en rehabilitering. Dette pga. dårlig drenering. Sannsynligvis starter dette arbeidet 6. mai.

 A lags-troppen begynner å sette seg, men det er fortsatt spørsmålstegn ved 2-3 spillere. Vi forventer avklaring på disse relativt raskt. I løpet av februar vil det bli en fyldig presentasjon av hver enkelt spiller.

 Fra mitt ståsted virker det som det er en utrolig bra trenerkabal med Bent Inge, Karl Marius, Mads og Pedro på A-laget, og Glenn og Gunnar på Jr.1. Og med sedvanlig god hjelp fra Rune Tonning og Jostein Lie Toft, ligger mye til rette for en god sesong.

 Det er også gledelig å få Oskar Hansen inn i administrasjonen som ansvarlig for NM i straffespark og som markedsarbeider i samarbeid med undertegnede og Trine Mollan i Lyn Fotball.

 Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke Thomas Nordeng for alt det han gjorde i 2018! Han vil heldigvis fortsatt være pådriver og skribent på nettsiden og i sosiale medier. Utrolig dyktige Vegard Egeland flytter til København og vil nok ikke kunne bidra like mye som tidligere. Men vi har håp om at han fortsatt skal «føre pennen» til tider. Og har du lyst til å bli en del av nyhetsteamet i Lyn 1896, så ta kontakt med meg. Vi trenger absolutt flere hjelpere.

 Til slutt må vi også takke våre bidragsytere, og spesielt Olja Lyn, som gjør en formidabel innsats. Sissener, ASL Holding, Kreti og Pleti Invest, Redback, og ikke minst Visma og Privatmegleren Park, gjør at vi kan se litt lysere på 2019. Og har du kjennskap til noen som bør være en aktuell samarbeidspartner, så tar jeg det imot med «vidåpne armer». Vi trenger flere sponsorer og støttespillere!

Og som sagt; Det kommer snart en ny oppdatering fra kontoret!

 

Mvh

Bjørn Gohn Jønsberg

Daglig leder Lyn 1896 FK

922 06 277, bjorn@lyn.no

Lars Opstad