Medieansvarlig til Lyn Ressurs

For et par uker siden skrev vi om omstruktureringen av Lyn Ressurs, og nå er brikke nummer to på plass. Stillingen som medieansvarlig flyttes over til Lyn Ressurs. Thomas Nordeng har fått ny jobb, men vil fortsette i stillingen ved siden av.

Har du heller lyst til å hjelpe vår nye kommersielle leder, så kan du lese om det her.

Thomas har styrket vår synlighet på sosiale medier siden han kom. Lyn fortsetter å vokse på de ulike kanalene og i september bikket for eksempel YouTube-kanalen vår, Lyn-TV, 100 abonnenter.

Men dette er bare starten, for nå håper vi at flere ønsker å bidra og skape mer engasjement.

“Vi skal fortsette å vokse, lage enda bedre content til våre kanaler og bli enda bedre på informasjon. Derfor ønsker vi å lage et team som kan bidra med ulike oppgaver innen media. Har du lyst til å skrive på lyn1896.no, ta bilder av treninger/kamper eller kanskje du brenner for å redigere video? Er du kreativ og ønsker å bidra til at vi kan bli enda bedre på Facebook, Instagram, YouTube eller lignende, så vil jeg høre fra deg. Kanskje du har noen andre gode ideer også, som f.eks starte en podcast? Da vil jeg høre fra deg”, sier Nordeng.

Ta kontakt med Thomas på mail; nordeng@lyn.no eller på telefon; 94819820.

Nå gjenstår kun én brikke i den nye omstruktureringen av Lyn Ressurs. Det er arrangementansvarlig.
Har du eller noen du kjenner lyst til ta ansvar for det, så kontakt Daglig Leder, Bjørn Gohn Jønsberg på mail bjorn@lyn.no.

Thomas Nordeng