Viktig kamp for LYN 2

I morgen, tirsdag 8. oktober, er det duket for siste og avgjørende runde i 4. divisjon. Det hele startet med en brakseier mot Holmlia, hele 9-1. For dere som er oppdatert startet vi den kampen med noen a-lags spillere som dessverre måtte stå over første a-lagskamp da vi fikk beskjed, lovlig sent, av forbundet at det var endring av reglene foran denne sesongen. Nå satser vi på å avslutte sesongen på samme vis, dog uten spillere som ikke bør spille. Kasper Sjødin må stå over grunnet rødt kort i siste kamp.

Vinner Lyn 2 kampen hjemme mot Hasle-Løren er plassen sikret. Hasle-Løren kommer med 4 strake tap i bagasjen og er fortapt med 9 poeng på 19 kamper. Lyn på sin side tapte sist mot serielederen Grorud 2, men vant før det 6-1 over Stabæk 3 og 5-1 borte mot Furuset. Dette lukter mange mål og underholdning lang vei. Kom til Kringsjå kunstgress 3 og støtt våre gutter i denne viktige kampen.

Kampstart klokken 20.15.

Husk varme klær og kaffe på termosen!

Heia Lyn!

Bjørn Gohn Jønsberg