En gledens dag!

Thomas_Nordeng.jpg

Thomas Nordeng har vært en uvurderlig bidragsyter i mange år for Lyn. Etter nedskjæringer på arbeidsplassen har Thomas vært noen måneder uten fast jobb, og det er ikke alltid lett i dagens marked å få seg ny jobb med det første. Dette ønsker vi å hjelpe han med. Om ikke vi klarer å generere nok for at han blir fast ansatt her, noe vi inderlig håper å klare, så vil vi i hvert fall hjelpe han med relevant arbeidstrening og utvikling av kompetanse han ønsker å forbedre.

6. februar ble Thomas ansatt her i Lyn 1896 på fulltid med støtte fra NAV, noe vi setter utrolig pris på. Hans arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være utvikling av nettside, grafisk design, Lyn-TV, digital markedsføring, samt designe markedsmateriell for hele klubben. I tillegg vil han være en viktig samtalepartner for meg selv og andre i klubben på stort og smått.

 Vi ønsker Thomas velkommen og gleder oss til tiden fremover.
Heia Lyn!

Bjørn Gohn Jønsberg
Daglig leder

Thomas Nordeng