To nye juniorer tas opp i a-stallen

Trygve Løberg og Haakon Hagen Aase hentes opp fra juniorlaget. Foto: Lyn1896

Trygve Løberg og Haakon Hagen Aase hentes opp fra juniorlaget. Foto: Lyn1896

Haakon Hagen Aase og Trygve Løberg signerte i kveld sine første a-lagskontrakter og blir dermed å se i a-stallen i 2019. Dette beviser at det gror godt i Lyn og at det satses godt på egne unge spillere i 2019.

Haakon fikk sin debut for a-laget allerede tilbake i 2016, i bortekampen mot Skjetten, og fikk to innhopp i fjorårssesongen. Begge har trent med a-laget denne vinteren og fått spilletid i begge treningskampene så langt.

“Trygve har bra fysikk til å være så ung, i tillegg har han god fart og er løpsvillig. Han har potensiale til å bli en veldig god forsvarsspiller for oss, både som back og stopper. Haakon er en offensiv spiller som liker å gå rett på mål. Han er løpsterk og var en av de beste på løpetesten. Han kan både spille ving og spiss.”, sier en blid Bent Inge Johnsen til lyn1896.no.

“Begge er hentet opp fordi de er gode nok til å prege kamper allerede i år”, avslutter han.

Vi gleder oss til å se begge i aksjon i 2019!

Thomas Nordeng