Anwar og Anders forlater Lyn

Foto: Lyn1896.no

Foto: Lyn1896.no

Anwar Pellegrino og Anders Lübeck har begge valgt nye utfordringer i 2019. Anwar er klar for andredivisjonslaget Bærum, mens Anders legger skoene på hylla og går inn i trenerteamet til KFUM, som i år spiller i OBOS-ligaen.

Pellegrino kom til Lyn før 2017-sesongen og ble raskt en favoritt i Bastionen, som har kåret han til årets spiller begge årene. Han ble også toppscorer begge sesongene og står med imponerende 29 mål på 50 kamper.

“Tiden i Lyn har vært ekstremt viktig for min utvikling og jeg er takknemlig og stolt over å ha fått lov til å representere klubben og oppleve Bastionen de siste to sesongene” forteller Anwar til klubbens hjemmesider.

Lübeck ble hentet fra KFUM sommeren 2017 og viste seg å bli en god forsterkning i den bakre treeren den høsten. På halvannet år fikk han derfor 35 kamper i verdens vakreste drakt.

“Jeg har et stort fotballhjerte, og Lyn har kapret en stort del av det. Med Mikkel og en rekke andre gode unggutter på vei opp er jeg helt sikker på at Lyn ikke kommer til å savne meg på banen, men i garderoben er jeg spent på å se hvem som skal ta over plassen. Jeg gleder meg uansett til å heie Lyn oppover i divisjonene i tiden fremover” forteller Lübeck.

Vi ønsker å takke begge for innsatsen i Lyn, både på og utenfor banen, og ønsker dem lykke til videre og hjertelig velkommen tilbake i fremtiden!

Thomas Nordeng