Pedersen Aasand klar for Lyn

Mathias Pedersen Aasand Foto: Lyn1896.no

Mathias Pedersen Aasand Foto: Lyn1896.no

Mathias Pedersen Aasand er klar for Lyn. 20-åringen kommer fra Brummundal hvor han i 2018 scoret 11 og var nest sist på ballen 9 ganger på 24 kamper. Han har gått gradene i Ham-Kam og spilt i Post Nord-ligaen for både Ham-Kam og Brummundal.

Kantspilleren flyttet til Oslo vinter og ønsket å prøve seg for Lyn. Etter å ha trent et par uker med klubben, hvor han også scoret etter innhoppet mot Drøbak-Frogn, har han imponert trenerteamet som ønsket han med videre.

Bent Inge Johnsen beskriver unggutten slik:
”Mathias er en kantspiller som er god én mot én. En fin fyr som har glidd fint inn i gruppen. Kommer inn å ønsker å kjempe til seg en plass i startelleveren.”

Vi ønsker Mathias velkommen til Lyn!

Thomas Nordeng