Info om sesongkort

Lyn_app_mockup.png

Som nevnt i nyhetssaken “nytt fra kontoret” for et par uker siden, så lanserer vi en helt ny LYN-app denne våren, forhåpentligvis blir den tilgjengelig allerede tidlig neste uke. Nytt for året er at sesongkort og billetter blir tilgjengelig i appen, slik at det blir enklere for både deg og klubben ved inngangen til årets kamper.

Har du allerede kjøpt sesongkort, så vil det automatisk bli gjort tilgjengelig i appen etter at du har lastet den ned. Har du enda ikke kjøpt sesongkort, men har veldig lyst til å kjøpe NÅ, så kan du kjøpe det i Lynbutikken her.

Når appen er oppe og går, så håper vi på at du vil hjelpe oss med å dele nyheten til alle dine Lyn-venner, slik at flest mulig har den til seriestart. Med appen blir det superenkelt å komme på kamp i år, for med den kan du gjøre alt fra å kjøpe billetter, varer i kiosken og effekter, til å stemme på banens beste, lese kampprogram og ferske nyheter, samt holde deg oppdatert med tabeller etc.

Vi gleder oss til å lansere og vise dere LYN-appen!

Og husk - i år gjelder sesongkortet både for herre- og damelaget. Damelaget serieåpner førstkommende lørdag klokken 15.00 i Telenor Arena. Les mer på Lyndamer.no.

Thomas Nordeng