Østvold tar pause fra fotballen

Her fra re-signeringen av kontrakten før jul. Arkivfoto: Lyn1896.no

Her fra re-signeringen av kontrakten før jul. Arkivfoto: Lyn1896.no

Marius Østvold har i vinter jobbet hardt for å komme tilbake fra skaden han pådro seg borte mot Grei i fjor, men nå har han dessverre fått tilbakeslag. Valget stod mellom en operasjon eller å ta en lengre pause fra fotballen for å bli helt bra. Etter å ha vært plaget med mye skader de siste årene har han kommet frem til at han velger å ta en pause fra fotballen.

“Det er utrolig kjipt å måtte gi seg nå. Jeg hadde virkelig håpet å kunne bidra ute på banen i år. Dessverre blir ikke ankelen min bra nok, og trenger muligens en operasjon for å bli helt bra. Jeg har slitt mye med skader de siste tre årene etter at jeg røk korsbåndet, og motivasjonen til å gå gjennom enda en operasjon er ikke der. Så derfor har jeg valgt å gi meg/ta en lengre pause fra fotballen.”, sier Marius til Lyn1896.no.

“Jeg håper Lyn får en god sesong og rykker opp. Det fortjener alle som er glad i Lyn. Lyn hører hjemme på et høyere nivå enn 3 div!”, fortsetter han.

Lyn-gutten kom til Lyn fra Stabæk før fjorårssesongen og gjorde sine ting meget bra de fire kampene han fikk før han ble skadet.

Vi ønsker Marius god bedring og håper på et gjensyn i Lyn-drakt i fremtiden.

Thomas Nordeng