Før kampen: FK Tønsberg

Birger Rasmussen fra kampen mot FK Tønsberg i 2013. Foto: BillyBonkers

Birger Rasmussen fra kampen mot FK Tønsberg i 2013. Foto: BillyBonkers

Lørdag er det endelig seriestart, og vi tar turen til Tønsberg og Tønsberg Gressbane kunstgress. Det er meldt om strålende sol og 7 varmegrader i Tønsberg, så vi håper på en perfekt serieåpning.

Les analysen av FK Tønsberg her.

FK Tønsberg møtte vi tilbake i 2. divisjon i 2013. Hjemmekampen vant vi 2-1 etter scoringer av Finn Badou Jor og Faisal Dahir, mens i bortekampen ble det 3-3 og poengdeling. Lyn sine scoringer ble scoret av Johannes Johannesen, Rune Isaksen og Didrik Sereba.

FK Tønsberg tapte som Lyn i generalprøven sist helg, da Ørn Horten vant 1-0.

Fra Kringsjå rapporteres det om en gjeng som gleder seg til å sparke i gang sesongen og alle er ivrige på å starte med et godt resultat. Bastionen har satt opp buss til lørdagens kamp med avgang klokken 10.00 fra Bislett stadion. Les mer og meld deg på tur på bastionen.no.

Har du sikret deg sesongkort for året? Kjøp det med vår nye app!

Hvordan følge kampen
Kampen følges som alltid best fra tribuneplass, for anledningen Tønsberg Gressbane kunstgress. FK Tønsberg tar 50 kroner i inngang for voksne, mens det er gratis for barn.
Har du ikke anledning til å ta turen til Vestfold så streames kampen på direktesport.no (krever Nettavisen pluss abonnement). Ellers kan du selvfølgelig følge oppdateringer på vår Facebookside eller på Twitter.

Norsk Tipping har Lyn som ørliten favoritt med 2 i odds mot hjemmeseier til 2.35. H:2.35 U:4.25 B:2.00
Spillefrist 13.55.
Husk å sette Lyn som din grasrotmottaker før du spiller.

Thomas Nordeng