Seier mot Ready

Ready - Lyn 2-3 (2-1)
Se målene og høydepunktene i videoen over.

Pedro Espinha ledet laget i fraværet av assistenttrener Karl Marius Aksum og suspenderte Bent Inge Johnsen, som måtte se kampen fra tribunen.

Han måtte se at laget hans kom under hele to ganger, og uten muligheter til å påvirke selv, måtte han stole på at vikaren Espinha gjorde de riktige grepene. Og det var nettopp det som skjedde. I pausen tok han og kaptein Nyheim grep i garderoben og manet gutta ut til 2. omgang for å vinne.

Det tok 20 sekunder før Bakken spiller gjennom Haugstad, som ikke har noen som helst problemer med å sette inn utligningen. Men Ready kjempet tappert og lot ikke Lyn komme lett til. Det var ikke før i 81. minutt før Lyn fikk kast helt nede ved hjørneflagget. Som ved mange andre anledninger i kampen, så skulle August Randers kaste langt inn, og denne sjansen skulle bli enda større enn de forrige. Nyheim vinner duellen på første stolpe og stusser videre bakover i feltet. Der dukker Henrik Lehne Olsen opp og sender bortelaget i ledelsen for første gang i kampen.

Det skulle vise seg å holde helt inn, og det var en glad gjeng i garderoben etter kamp som var en krig hele veien. Ready kjempet fra første sekund og ga alt og litt til for å få med seg noe fra kampen. Nok en gang ble det mange mål mellom lagene, og som i 2017 ble det ettmålseier til Lyn.

Vi takker alle Lyn-supportere som tok turen til Gressbanen og støttet oss gjennom hele kampen. Selv begge gangen vi kom under, så hjalp dere laget med å heve seg nok til å komme tilbake og snu det.

Neste kamp er om to uker i Vadsø når vi møter Norild.

Thomas Nordeng