Tid for byderby

Damelaget gleder seg til byderby. Arkivfoto:  BillyBonkers

Damelaget gleder seg til byderby. Arkivfoto: BillyBonkers

Dessverre blir det ingen kamp 16. mai, men vi er i dialog med Frigg og forbundet for å finne ny dato. Det kommer vi tilbake til med en gang det blir klart.

Heldigvis er det muligheter for å se Lyn-fotball 17. mai-helgen likevel. Lørdag er det nemlig byderby i Toppserien, når våre jenter gjester Intility Arena og Vålerenga klokken 16.00. Jentene ønsker å kalle seg best i byen og reiser med stor motivasjon til Oslos østkant for å ta 3 poeng. Jentene håper på god støtte fra tribunen og ønsker at så mange Lyn-supportere som mulig tar turen. Vålerenga og Klanen mobiliserer og åpner “Klanstribunen” for syngende supportere. Vi håper derfor Norges beste supportere, Bastionen, stiller opp og lager fest på Oslo øst, mens jentene stilner hjemmepublikummet med vakkert Lyn-spill, mange mål og Lyn-seier!

I tilsvarende oppgjør i fjor var det høy temperatur, som det skal være i et Osloderby, og det blir neppe mindre i år – for det er en revansjelysten gjeng som tar turen til Intility.

Siden det er OBOS Superhelg så er det gratis inngang. Det eneste du trenger å gjøre er å hente billetten din her: https://www.ticketmaster.no/event/609259.

Møt opp å støtt damelaget til seier i det eneste ordentlige Osloderbyet! Lørdag klokken 16.00

Thomas Nordeng