Lyn 1896 FK søker oppmann/kvinne

Det er travle dager i Lyn og vi søker nå litt ekstra hjelp. Rune Tonning gjør allerede en strålende jobb med å tilrettelegge utstyr og klær, men vi trenger flere hender som kan hjelpe til. Skal vi klare å gi gutta, spillere og trenere, den hjelpen de trenger for å lykkes sportslig, må vi tilrettelegge maksimalt for at de kan fokusere på fotball og utvikling.

Primæroppgaven er klargjøring av utstyr i forbindelse med Lyn og Lyn 2 kamper. Lyn 2 trenger også støtte i forbindelse med kampene sine. Så om det er noen som har mulighet til å hjelpe til 1-2 dager i uken så er vi svært takknemlige for det.

  • Klargjøre draktsett

  • Medisinutstyr

  • Klargjøre baller, kjegler, vester, drikkeflasker osv.

  • Forefallende arbeid i garderoben og blant utstyr

  • Lage struktur og ordenssystem i garderoben

Ta kontakt med Bjørn på bjorn@lyn.no eller 922 06 277 om du har en hjelpene hånd tilgjengelig.

Heia LYN!

Thomas Nordeng