Allertsen tar pause

Fredrik.png

Fredrik Allertsen har vært ute med brist i ribbeina de siste ukene, og nå har han bestemt seg å ta en pause fra fotballen. I hele 2019 har han vært preget med mye skader som har satt motivasjonen på prøve. Han står kun med to Lyn 2-kamper i år og i den siste skadeperioden har han brukt tiden på å tenke seg godt om. Nå har han altså bestemt seg for å ta en pause fra Lyn og fotballen, for han ønsker heller ikke å finne seg en annen klubb.

I vinter var han en av de første som signerte forlengelse med Lyn, og siden har han gledet til å vise seg frem på Kringsjå og Bislett. Dessverre har det ikke blitt som ønsket og har bestemt seg for denne triste og tøffe beslutningen.

Midtbanespilleren håper derimot at han vil finne tilbake motivasjonen og kunne komme tilbake sterkere. Det ble derfor kun fire a-lagskamper for 28-åringen denne gang, etter at han kom fra Fløya i fjor sommer.
Helt borte blir han ikke, for han kommer til å møte på Bislett så ofte han har mulighet for å støtte sine venner i klubben.

Vi ønsker å takke Fredrik for tiden i Lyn for denne gang.

Thomas Nordeng