Høydepunkter Lyn - Ullern

Jonas-Aleksander Bakken scoret sitt syvende mål da han utlignet hele seks minutter på overtid mot Ullern. Dermed ble det poengdeling i årets siste kamp på Kringsjå kunstgress for denne gang.

Med kun én endring fra cupkampen mot Moss var Lyn klare til å revansjere tapet. Og man så tydelig fra start at Bent Inge Johnsen sitt lag ønsket å score tidlig. Lyn hadde overtaket første 20 minuttene, der flere fine kombinasjoner førte til flere gode sjanser. Dessverre, som dere kan se i høydepunktene over, så fikk vi ikke ballen i mål etter flere store og gode sjanser.

De siste 25 i 1. omgang var langt jevnere med noen få sjanser til begge lag, så ganske utrolig at man gikk til pause med 0-0. I 2. omgang tok Ullern mer tak i kampen og skapte mer og mer. Men det var et frispark fra rundt 40 meter som skulle bli det første målet. Et frispark slås inn og Simsek blir forstyrret av at Finn Badou Jor nesten treffer med en heading, men det er nok til at sisteskansen ikke når ballen som går rett inn. 0-1.

Derifra må Lyn fremover og sjanser blir det. Lyn presser på, mens Ullern er farlige på overganger. Alle med Lyn-hjerte begynte å miste troen på poeng da klokken viste 90 minutter, men spillerne hadde heldigvis ikke gitt opp. Flere sjanser ble rullet opp på overtid, og da mange trodde det skulle være over, så dukket Bakken opp, som han har gjort mange ganger så langt i år, og utligner 6 minutter (!) på overtid! Et viktig poeng blir reddet, som kan bli veldig viktig i denne avdelingen der alle tar poeng fra alle.

Spesielt etter 1. omgangen føler vi at vi burde tatt med oss 3 poeng etter mange sløste sjanser.

August Randers og Noor Eckhoff. Foto: Lyn1896

August Randers og Noor Eckhoff. Foto: Lyn1896

Publikum og en juri stemte frem August Randers som Lyns beste spiller, som mottok en flott bukett av damelagets Noor Eckhoff. Lyns beste-buketten blir levert av Damplass Blomster.

Nå retter vi fokus mot Ready om én liten uke. Lørdag klokken 14.00.
Vi ønsker å takke alle som tok turen i det snodige mai-været!

Vi vil også rette en stor takk til kampens sponsor, Crossfit Sagene!

CrossFit_Sagene_Emblem_Blue.png
Thomas Nordeng