16. mai-kampen utsatt

16. mai-festen er utsatt på ubestemt tid. Arkivfoto: Kladd.no/Lars Opstad

16. mai-festen er utsatt på ubestemt tid. Arkivfoto: Kladd.no/Lars Opstad

Vi må dessverre meddele at 16. mai-kampen mot Frigg er utsatt på ubestemt tid.

Vi håpet i det lengste på at Bislett stadion skulle bli ferdig rehabilitert til kampen, men dessverre ble den ikke det. Vi har hele veien hatt en fin og løpende dialog med de, og var raskt ute for å se etter alternativer da vi fikk beskjeden om at banen ikke ble klar. Dessverre er vår reservebane, Kringsjå kunstgress, også uaktuell grunnet utbedringsarbeider som startet mandag.

Vårt førstevalg var å lage en 16. mai-fest på Ullevaal Stadion, og tok tidlig kontakt med dem. Etter en god og positiv dialog, håpet vi i det lengste på at dette skulle gå i orden, men Ullevaal Stadion måtte dessverre av ulike årsaker si nei denne gangen.

Vi har vært i kontakt med mange potensielle klubber om tilgjengeligheten for å leie bane 16. mai, og har gjort vårt beste for å kunne lage en fotballfest, men dessverre er ingen baner ledige denne kvelden. Derfor har Lyn og Norges Fotballforbund kommet frem til at eneste mulighet er å utsette kampen til et senere tidspunkt.

Vi kommer tilbake med dato og tidspunkt så fort det blir klart.

Thomas Nordeng