Hovland flytter hjem

Bjarte Hovland takker for seg for denne gang. Her fra seieren mot Stabæk 2 i 2017. Foto: Linnea Halse.

Bjarte Hovland takker for seg for denne gang. Her fra seieren mot Stabæk 2 i 2017. Foto: Linnea Halse.

Bjarte Hovland har kommet inn på studier i Stavanger, så han flytter hjem til Vestlandet og Klepp i slutten av denne måneden. Venstrekanten sliter med en liten strekkskade om dagen, så hans siste kamp i Lyn-drakt ble mot Ørn-Horten, i hvert fall for denne gang.

Bjarte kom til Lyn fra Skeid sommeren 2017 og har spilt 33 kamper og scoret tre mål for klubben.

Hva er dine beste minner fra tiden i Lyn?
- Å bli byttet inn på Bislett stadion og score to mål i hjemmedebuten var veldig gøy. Men bare det å få spille i Lyn har vært utrolig kult. Det er en unik klubb med en lang og tradisjonsrik historie som alle kjenner til. Det merket vi spesielt i fjor, da alle lagene i nord mobiliserte kraftig mot oss. Sportslig har ting blitt lagt godt tilrette for oss spillere. Skal man først spille i Oslo-området så vil Lyn alltid være førstevalget.

Er det noe du kommer til å savne?
- Først og fremst det flotte miljøet både i og utenfor garderoben. I løpet av mine tre sesonger her, har jeg rukket å bli kjent med mange herlige mennesker. Det er et stort engasjement rundt klubben, kanskje et av de beste i Norge supportermessig.

Skal du fortsette med fotball på vestlandet?
- Ja, jeg skal fortsatte å spille, men har fortsatt ikke valgt noen klubb. Jeg ønsker å utforske mulighetene og se hva slags tilbud som dukker opp.

Til slutt, er det noe du vil si til lagkamerater og supporterne?
- Jeg setter stor pris på alle spillere, ansatte og supportere i og rundt klubben jeg har møtt og blitt kjent med siden jeg kom. Bastionen er fantastiske og det har vært utrolig moro å spille foran de. Fortsett med det enorme engasjementet dere har i dag, for det betyr utrolig mye for spillerne.

Vi takker Bjarte for tiden i Lyn og ønsker han lykke til med både studier og klubbvalg på vestlandet!

Thomas Nordeng