- Ikke godt nok

Trener Bent Inge Johnsen har ikke hatt mye å smile for de siste to kampene. Nå er det “back to basic”. Foto: Lyn1896

Trener Bent Inge Johnsen har ikke hatt mye å smile for de siste to kampene. Nå er det “back to basic”. Foto: Lyn1896

Etter de tre siste kampene står vi igjen med ett poeng, ett scoret mål og seks innslupne mål.

Dette er selvfølgelig ikke godt nok av oss.

Mot Ørn-Horten på Bislett som endte, utrolig nok, 0-0, så har vi tapt to bortekamper på rad mot henholdsvis Follo, og nå sist Grei. To motstandere vi normalt sett burde slått, selv om det er to vanskelige bortekamper.

Vi vil ikke være bekjente av hvordan vi har fremstått som lag i de to siste kampene. Da vi kan se ut som viljen til å krige og løpe nok for å vinne har virket fraværende. Dette handler om avstander i laget og mellom spillere både offensivt og defensivt som ikke har vært gode nok. Dette medfører at vi ikke er nok oppi situasjonene som vi ønsker og ofte havner på etterskudd. Det handler ikke om viljen til å krige og løpe, den har guttene så absolutt.

Vi har ikke fått det høye presset til å sitte slik vi har ønsket i de to siste kampene, og vi har vært for dårlige i gjenvinningsfasen samt hatt for dårlig balanse i laget når vi angriper. Offensiv markering har også vært for dårlig. Vi havner ofte i 1v1 situasjoner defensivt og takler ikke det godt nok, enda.

Vi skal jobbe knallhardt for å få tilbake godfølelsen, de gode prestasjonene og dermed de gode resultatene.

Vi tar noen grep inn mot neste kamp som vi tror skal hjelpe oss tilbake på vinnersporet. Det handler om forenkling, mer samlet og mer direkte. Med andre ord “back to basic”.

Det er nå vi virkelig trenger deres støtte fra tribunen så møt opp og hjelp oss til en ny trepoenger.

Bent Inge

Thomas Nordeng