Før kampen: Halsen IF

Lyn - Halsen på Bislett stadion på lørdag. Arkivfoto:  BillyBonkers

Lyn - Halsen på Bislett stadion på lørdag. Arkivfoto: BillyBonkers

To tap og en uavgjort på siste tre er ikke godt nok. Bent Inge Johnsen melder at man går “back to basic” for å snu den negative trenden. Larvik-laget Halsen kommer derimot med seks poeng på sine siste tre. En sterk borteseier mot Ørn-Horten er verdt å merke seg.

Kampsponsor er NEMUS Ullevaal Stadion:

Halsen IF
Halsen en klubb fra Larvik i Vestfold som ble stiftet i 1919, men ble avviklet i 1926 og deretter startet opp på nytt i 1926. Etter opprykket fra 4. divisjon i 2015, har Halsen vært et stabilt lag midt på tabellen i 3. divisjon.

I vinter har det skjedd en del endringer. Blant annet ble trener Roger Iversen hentet til storebror Fram Larvik for å ta over etter Petter Belsvik. Erstatteren til Iversen er Petter Olsen, som har vært trener i Sandefjord 2.

På spillersiden har flere spillere forlatt klubben til fordel for Oslo-klubber. Men inn har det også kommet noen spennende unge spillere. Blant annet Thomas Nerland som har gått gradene i Molde og som sist spilte i Kristiansund.

Meld din ankomst på vårt Facebook-arrangement til kampen her.

Men det er en spiller fra egen stall som Lyn bør passe litt ekstra godt på. Christer Johansen Smith har kun spilt i Halsen, og 24 åringen har scoret 57 mål på 98 kamper ifølge fotball.no. I år står han med åtte mål så langt, der syv er i serien.

Halsen ligger på en 8. plass med 13 poeng, med 19 scorede og 18 innslupne. Det er på hjemmebane de har vært best så langt, men vant sin første bortekamp mot Ørn-Horten. De kommer helt sikkert til Oslo sterk i troen på at de skal kunne ta tre nye poeng fra Lyn.

Tre siste kamper:
Halsen - Follo, 0-2
Ørn-Horten - Halsen, 1-2
Halsen - Norild, 9-1

Lyn
Ingen i Lyn er fornøyde med de siste resultatene, men nå tas det grep. Gode økter denne uken og nå gjelder det å få det ut i kamp. Det er godt å ta med seg at Lyn “aldri” taper på Bislett.

Benjamin Nyheim måtte gå av til pause sist, men ser muligens ut til å bli klar til lørdag. Eirik Haugstad stod over sist og testes før kampen. Definitivt ute er Oskar Hansen.

Innbyrdes oppgjør
Lyn og Halsen har aldri møttes tidligere så vidt vi har funnet ut, så det blir gøy og spennende å møte et nytt lag.

All statistikk er hentet fra lynhistorie.com.

Hvordan følge kampen
Endelig hjemmekamp igjen etter to fæle borteopplevelser. Bislett stadion på en flott naturgressmatte kan by på en flott fotballkamp lørdag formiddag, så vi håper du tar turen.

Om du ikke har mulighet til å ta turen, kan du støtte oss foran PC- eller mobil-skjermen ved å streame kampen via direktesport.no (krever Nettavisen + medlemskap).

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping har Lyn som favoritter til 1,55 i odds. Hele oddsen: H: 1,55 U:3,75 B:4,00. Spillefrist lørdag 13.55.
Støtt Lyn ved å sette Lyn som din grasrotmottaker.

Vi minner om at kampstart er 14.00 på lørdag.
Lyn - Halsen på Bislett stadion.

Thomas Nordeng