Målløst i årets første kamp på Bislett

I den 8. serierunden i Norsk Tipping-ligaen var Lyn endelig tilbake på Bislett stadion, etter at stadion har vært stengt i en lengre periode. Foran i underkant av 400 tilskuere var det keeperne som kom i søkelyset søndag kveld. Kampen endte noe utrolig 0-0 etter at begge lags keepere leverte noen fantastiske redninger.

I videoen over kan du se høydepunktene fra kampen.

Lyn kom best i gang på Bislett, men Ørn-keeper Jorge Viera viste allerede fra start at han ønsket å holde nullen i denne kampen. Utover i omgangen jevnet det seg mer ut, men Lyn gikk til pause med ledelse i sjanser.

Etter pausen derimot var det Ørn-Horten som tok styringen de første 15 minuttene, men Orhan Simsek i Lyn-målet skulle ikke være dårligere enn bortelagets keeper og stod frem med noen fantastiske redninger. Også i denne omgangen ble det jevnere i siste halvdel, men med flere gode muligheter begge veier.

Først er Ørn-Horten kjempe nære en scoring, men heldigvis for hjemmelaget så ble det headet over mål. På neste Lyn-angrep får Lyn frispark på kanten av Ørn-Hortens banehalvdel. Ballen slås nydelig inn på bakerste der Nyheim slår ballen inn foran mål igjen, Bakken setter ballen i mål, men dommeren blåser frispark mot Bakken og annullerer målet.

På motsatt ende får også Ørn et annullert mål for offside, så kampen ender 0-0 etter to fantastiske keeperprestasjoner på hver sin halvdel. Simsek ble kåret til banens beste av tilskuere og en lokal juri, vel fortjent. Damplass Blomster sponset og leverte en flott bukett som vanlig.

Bukett fra Damplass Blomster fikk også Benjamin Nessjø Nyheim etter å ha spilt sin 100. kamp for Lyn borte mot Norild sist helg.

Vi ønsker å takke våre kamppartnere Byggeindustrien og PrivatMegleren Park for denne kampen.

Neste kamp er søndag 9. juni borte mot Follo.

Thomas Nordeng