Før kampen: Ullern

Vi er halvspilt, men før vi tar ferie gjenstår det én kamp til. Søndag klokken 18.00 møter vi Ullern borte på Ullern kunstgress.

Ullern
Lyn og Ullern møttes på Kringsjå allerede i fjerde runde i årets seriespill. Etter at Lyn hadde brent voldsomt mange sjanser i 1. omgangen, var det Ullern som scoret først ved Lars Jensen Austnes i 2. omgang. Og det så lenge ut til at det skulle gå mot borteseier, men hele seks minutter på overtid dukket Jonas-Aleksander Bakken opp og reddet ett poeng for Lyn. Les mer og se høydepunktene fra kampen her.

Ullern har vært stabilt gode i år og røk såvidt 0-1 mot Strømsgodset i cupen. I serien befinner de seg på en 5. plass og er med å kjempe om plassen bak Vålerenga 2. Det er hjemme de har vært best så langt med 4-2-0 og har kun sluppet inn fire mål. Det blir altså nok en tøff utfordring på søndag.

Tre siste kamper:
Follo - Ullern 0-2
Ullern - Grei 3-1
Ørn-Horten - Ullern 0-0

Lyn
Ingen er fornøyde med rekken uten seire nå og både trenerteamet og spillerne jobber hardt hver dag for å snu det. Mot Vålerenga 2 sist var det til tider veldig godt spill. Etter de første 20 minuttene var Lyn minst på høyde med serielederne.

Nå venter en tøff bortekamp mot Ullern. Dit reiser vi dessverre uten flere av de som har startet i det siste. Oskar Hansen, Rasmus Gjemmestad, Orhan Simsek, Johannes Johannessen, Benjamin Nyheim og Haakon Hagen Aase er alle utilgjengelig til denne kampen. Men spilleklar er Emanuel Longe Grønner som denne uken kommer på lån fra Vålerenga 2. Eirik Haugstad testes før kampen.

Hvordan følge kampen
Siste kamp før en liten etterlengtet sommerpause. Vi håper som alltid på unik støtte fra tribunen på Ullern kunstgress.

Men er du bortreist kan Direktesport.no hjelpe deg. Der streames kampen mot et Nettavisen Pluss medlemskap.

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping holder Ullern som knappe favoritter til 2.00 i odds. Hele oddsen: H:2.00 U:3.75 B:2.55
Husk at du kan støtte Lyn ved å sette klubben som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Ullern - Lyn, søndag 18.00 på Ullern kunstgress

Thomas Nordeng